Berekent WoonbotenRotterdam makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding WoonbootRotterdam is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Woonbootaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. WoonbootRotterdam bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Woonbootaanbieders in Rotterdam vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Woonboot in Rotterdam. Een Woonbootaanbieder kan gratis een Woonboot plaatsen in Rotterdam. Huurders kunnen ook gratis een Woonbootoproep plaatsen in Rotterdam, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Woonboot in Rotterdam, huurders kunnen ook reageren op Woonboten in Rotterdam. Op www.woonbootrotterdam.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op WoonbootRotterdam of te reageren op een advertentie van een Woonboot in Rotterdam.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Woonboot kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Rotterdam, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Rotterdam kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Woonbootaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

WoonbootRotterdam raadt je aan om vooraf te vragen aan de Woonbootaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Woonboot afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen